Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی نیروی انتظامی گفت: وضعیت امنیتی کشور بسیار مناسب بوده ‌و نیروی انتظامی آماده مقابله با هرگونه تحرکی از جانب دشمنان است. ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سردار سعید منتظر المهدی در دیدار با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اظهار داشت: امنیت مسئله‌ای بوده که دست پیدا کردن با آن با سختی‌های فراوانی روبه‌رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش کلیدی مردم در مسئله امنیت افزود: حقیقت این است که امنیت در دنیای امروز به‌خودی‌خود ایجاد نمی‌شود اما امنیت مدنظر در جهان کنونی نیز امنیتی بر مبنای پلیس محوری نیست بلکه اساس امنیت یک جامعه مردم آن است که باید رسالت خود را در ابعاد مختلف امنیت به‌درستی ایفا کنند.

 سخنگوی نیروی انتظامی گفت: مردم پاسبان‌های اصلی امنیت در ابعاد اجتماعی آن هستند، نظارت اجتماعی و نظارت اجتماعی در دنیای امروز امنیتی از جنس امنیت وفاقی ایجاد کرده که در آن مردم جامعه نقشی اساسی و کارکردی دارند.

منتظر المهدی با اشاره به شاخصه‌های مهم و اصلی امنیت اجتماعی عنوان کرد: امنیت اجتماعی زمانی ایجاد می‌شود که مردم در صحنه حوادث و اتفاقات جامعه نقش کارکردی خود را ادا کنند و به‌عنوان پلیس درونی به نظارت اعمال خود مشغول باشند که در این صورت می‌توان امید داشت که بخش قابل‌توجهی از معضلات اجتماعی از بین برود.

وی با مطلوب دانستن مسئله امنیت در سطح جامعه تأکید کرد: امروز با اشراف امنیتی کاملی که در سطح کشور وجود دارد وضعیت امنیتی کشور بسیار مناسب بوده ‌و نیروی انتظامی آماده مقابله با هرگونه تحرکی از جانب دشمنان است.

سخنگوی نیروی انتظامی ادامه داد: پیشگیری همواره در نیروی انتظامی به‌عنوان یک اصل دنبال شده  چراکه اهمیت و تأثیرگذاری این مسئله بسیار با برکت‌تر از مسئله اقدامات سلبی و انتظامی است چراکه هراندازه که اقدامات پیشگیرانه بیشتر شود هزینه‌های مداخله و مقابله‌های سلبی و انتظامی کمتر خواهد شد.

منتظر المهدی با تأکید بر اهمیت مسئله مشاوره خاطرنشان کرد: سال95، بیش از 300 هزار پرونده در مراکز مشاوره و مددکاری ناجا بررسی‌شده که خوشبختانه بیش از 70 درصد از این پرونده‌ها با برگزاری جلسات مشاوره‌ای به مصالحه کشیده شده است.

وی با بیان ضرورت توجه به بنیان خانواده در کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد: تحکیم بنیان خانواده باید به‌عنوان اصل محوری مراکز مشاوره‌ای تبدیل شود چراکه خانواده مهم‌ترین نهاد جامعه است، بسیاری از مشکلات موجود در سطح جامعه سطحی است چراکه بسیاری از این پرونده‌ها با برگزاری جلسات مشاوره حل‌وفصل می‌شود.

 سخنگوی نیروی انتظامی تأکید کرد: درکشور 40 مرکز مشاوره در سطح معاونت اجتماعی فعالیت دارد همچنین با توجه به اهمیت مسئله پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده بیش از 600 در کشور خدمات مشاوره‌ای به مردم ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/ش

R7854/P1377/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نجم الدین شریعتی مجری کارشناس رسانه ملی درباره رویداد ملی جوانی جمعیت با اشاره به اهمیت بحث فرزندآوری بنا به مصلحت‌های جمعیت شناختی کشور گفت: ما این روز‌ها بیش از هر چیزی نیاز به فراهم آوری زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور داریم تا جوانان هم با احساس بهتر و امنیت خاطر بیشتری به بحث ازدواج و فرزندآوری توجه کنند.

وی با اشاره به مناسب بودن چنین طرح‌هایی در عرصه تشویق جوانان گفت: در کنار همه مسائل اقتصادی ما نیاز داریم که ابعاد فرهنگی و دیدگاه‌های مردم نسبت به فرزندآوری مثبت باشد.

البته من خیلی قائل به این نیستم که بگویم تهاجم فرهنگی و نگاه‌های ضدفرهنگی عامل کم شدن فرزندآوری در کشور شده، اما بی تاثیر هم نیست. شریعتی با تأکید بر اهمیت تبلیغات مثبت و ایجاد شعار‌های مناسب در عرصه فرزندآوری گفت: جوانان ما علاقه‌مند ازدواج و سپس فرزندآوری هستند در صورتی که امنیت خاطر داشته باشند، این امنیت خاطر از بالا به پایین به جامعه تزریق می‌شود بنابراین نیاز به سیاست‌های صحیح در عرصه فرزندآوری داریم. وی در پایان یادآوری کرد که کارشناسان زیادی در این عرصه می‌توانند نظر دهند و شرایط جامعه را بررسی کنند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • سردار رادان: دشمن به دنبال کارزارهای خیابانی است
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد